1- وزن خود را متعادل کنيد
زناني که از سن 18 سالگي به بعد، دچار اضافه وزني بيشتر از 9 کيلوگرم بوده اند، احتمال ابتلا به سرطان سينه در زمان يائسگي در آنها بيشتر است.
2- مقدار زيادي ميوه و سبزي مصرف کنيد
سبزيجات شامل: هويج، گوجه فرنگي، سبزيجات برگ سبز مانند اسفناج و انواع کلم (کلم بروکلي ،کلم قرمز،کلم قمري، گل کلم، کلم پيچ).
ميوه ها شامل: مرکبات ، انواع توت، توت فرنگي و گيلاس.
نکته قابل توجه اين است که سبزيجات را يا خام مصرف کنيد و يا بخارپز کنيد
3- مرتب ورزش کنيد
روزانه 30 دقيقه و يا بيشتر ورزش انجام دهيد.
4- چربي غذاها را از نوع خوب انتخاب کنيد
چربي هاي خوب شامل چربي هاي غير اشباع امگا 3 و امگا 6 است. چربي هاي اشباع و جامد مثل چربي ها و روغن هاي حيواني و روغن نباتي جامد مضر هستند.
امگا 6 در روغن هايي از قبيل ذرت و آفتاب گردان يافت مي شود.
امگا 3 در روغن هايي نظير روغن ماهي سالمون، روغن ماهي قزل آلا و روغن ماهي ساردين يافت مي شود.
چربي هاي غير اشباع در روغن هاي گياهي نظير: کانولا، زيتون، آجيل و دانه هاي روغني يافت مي شود.
5- کربوهيدرات مناسب و خوب را مصرف کنيد
نان ها و غلات سبوس دار، لوبيا، باقلا و بنشن را مصرف کنيد.
6- غذاهايي که با سويا درست شده اند را مصرف کنيد
فراورده هاي سويا مانند آجيل سويا، شير سويا و سويا سس، توفو و خود سويا در کاهش سرطان سينه کمک مي کنند.
7- به طور مرتب و روزانه مکمل دريافت کنيد
8- ويتامين C و E و سلنيوم را هر روز مصرف کنيد
اين مواد مغذي، خاصيت آنتي اکسيداني قوي دارند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهند.
9- روحيه خود را بالا ببريد.
نگاه مثبت به زندگي داشته باشيد. با دوستان و خانواده باشيد. خواب کافي داشته باشيد (8-7 ساعت خواب در شب). استرس را از خود دور کنيد.
چاقي مادر همه دردهاست. وزن مطلوب داشتن و ورزش کردن باعث دوري تمام دردها و رنج ها مي شود. پس بياييد سالم و با نشاط بمانيم و از زندگي خود لذت ببريم.